28,9970
31,1956
7.962,34
Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin sahillerdeki arıtma tesislerinin derin deniz deşarj hatlarında başlattığı tadilat ve bakım çalışması sürüyor. Turizm sezonu öncesinde tamamlanması hedeflenen proje ile hem arıtma faaliyetinin sağlıklı şekilde sürdürülmesi hem de denizin ve kıyıların korunması hedefleniyor.
Bu kapsamda ASAT Genel Müdürlüğü tarafından başlatılan ve sahillerdeki arıtmaların derin deşarj hatlarının bakım onarımını kapsayan toplam 2.5 milyon TL yatırım bedelli proje devam ediyor. Yaz sezonu öncesinde bitirilmesi hedeflenen çalışma kapsamında son olarak Alanya Mahmutlar Arıtma Tesisinin deniz derin deşarj hattında iyileştirme işlemleri yapıldı. Çalışmalar kıyıda ve su altında yürütüldü.
“Bakım ve tadilat yapılıyor”
Çalışmalar ile Kemer, Alanya Konaklı, Alanya Oba ve Alanya Mahmutlar Atıksu Arıtma Tesislerinin çıkış sularını tahliye eden deşarj hatlarının gerekli tüm bakım ve tadilatları tamamlanıyor. Hatlarda tespit edilen arızalar teknik şartnameye uygun olarak onarılıyor. Yeni büyükçekmece 18 yas escort polietilen ve çelik boruların temini, difüzör borusu ve kör tapaların imalatı, hatlarda gerekli teknik temizliklerin yapılması, demir donatılı beton batırma ve sabitlik bloklarının imal edilmesi ile tüm parçaların montajı aynı iş kapsamında gerçekleştiriliyor.
2021 yılı Nisan ayı içinde, turizm sezonu öncesinde bitirilecek olan çalışmalar ara vermeden sürdürülüyor.
Chp İktidar Çalışmalarını Hızlandırdı
Aliye Coşar istifa etti
POLEMDER’de görev değişikliği
Ulualan ölü alan olmadı | Ulualan’da çevre zaferi
Aliye Coşar: halk sizden boş laf değil, icraat istiyor
AK Parti ilçe teşkilatı meclis gündeminde
Toplantıdan anladığınız Referandum mu?
Nooman Enhoş: Tarafımız halkın yanıdır
Başkan Güngör: Elektrik Faturaları el yakıyor!
Serik Belediyesi gereğini yaptı
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.