28,9153
31,4930
7.962,34
Antalya Büyükşehir Belediyesi 3. Etap Raylı Sistem Projesi’nde çalışmalar tüm hızıyla sürüyor. Son olarak katener direklerin tel bağlantılarının yapıldığı projede, Dumlupınar Bulvarı üzerinde yer alan yeni yaya üst geçitleri de tamamlandı.
Büyükşehir Belediyesi, Varsak’ı Otogar, Eğitim Araştırma Hastanesi ile Maltepe escort şehir merkezine taşıyacak 3. Etap Raylı Sistem projesinde Otogar-Konyaaltı Caddesi arasındaki çalışmaları hummalı bir biçimde devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde ana hat üzerinde katener direklerinin tel bağlantıları yapıldı. 1. Etabı 3. Etaba bağlayan yer altı geçişlerinin betonarme imalatları devam ediyor. Fatih yönünden Çallı istikametine Mecidiyeköy escort gidiş kolunda yer alan alt geçidin betonarme ve geri dolgu imalatları tamamlanarak asfalt aşmasına getirildi.
Otopark bina katının geri dolgusu başladı
Otogar yanındaki Batı Gar ile 1. Aşama Raylı Sistem yaya bağlantı tünelinde 4. ve 5. blokların betonarme imalatları ise devam ediyor. Çalışma kapsamında ilk 3 bloğun ince işlerine başlandı. Ayrıca Batı Gar istasyon içerisinde ince işler sürüyor. Otopark katlarının Mersin escort betonarme imalatları tamamlandı. Bina çevresinde geri dolgu işlerine başlandı. Öte yandan Dumlupınar Bulvarı’nda bulunan tramvay duraklarına ve karşıdan karşıya güvenli yaya geçişini sağlayacak engelli asansörlü ve yürüyen merdivenli 2 adet üst geçit tamamlandı.
Chp İktidar Çalışmalarını Hızlandırdı
Aliye Coşar istifa etti
POLEMDER’de görev değişikliği
Ulualan ölü alan olmadı | Ulualan’da çevre zaferi
Aliye Coşar: halk sizden boş laf değil, icraat istiyor
AK Parti ilçe teşkilatı meclis gündeminde
Toplantıdan anladığınız Referandum mu?
Nooman Enhoş: Tarafımız halkın yanıdır
Başkan Güngör: Elektrik Faturaları el yakıyor!
Serik Belediyesi gereğini yaptı
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.